Jag bygger hus i Berg

Jag bygger hus i Berg

Tjenare. I somras åkte jag och barnen och tältade i Berg ett par nätter. Jag har alltid tyckt att det har varit något speciellt med Berg, och barnen som är tre och fem år tycker det är spännande att tälta. Andra dagen skulle vi åka och handla i affären, och vi åkte då förbi en plats där det satt en skylt uppsatt med texten “tomt till salu”. Jag ringde säljaren och sedan gick allt snabbt. Jag köpte tomten och där byggs det just nu en sommarstuga. Säljaren gav mig telefonnumret till ett företag som är behjälpliga med husgrunder i Berg.

Tomten hade redan bygglov, så det var bara att börja på direkten genom att höra av mig till det här företaget inom husgrunder i Berg som heter Basses Allservice. Givetvis gjorde jag inget utan att min fru var med på det hela, så jag ringde självklart henne innan jag köpte tomten, och hon var med på det hela. Sommarstugan blir klar inom några veckor och det är ett vinterbonat fritidshus så har vi tur så är det färdigt före jul, och då blir det till att fira jul i Berg. Det var så bra att säljaren av tomten kunde ge mig namnet på det här företaget, så att jag på en gång fick reda på att jag inte behövde bekymra mig över vem som skulle kunna hjälpa till med husgrunden. Basses Allservice är ett företag för alla som behöver ett företag som kan utföra arbeten med en grävmaskin, och då är det här med husgrunder en tjänst de kan hjälpa till med, men även annat, och vill ni få veta mer om allt som Basses Allservice kan hjälpa till med får ni höra av er till dem. 


Kommentarer är stängda.