Eva Kalderon AB

Eva Kalderon AB

God förmiddag alla mina läsare och vad roligt att ni kommer in till mig på min blogg. Jag hoppas att alla har fått en bra start på den här dagen och att ni tycker att det ska bli spännande att få läsa inläggen som jag ska lägga ut idag. Jag utövar yoga på min fritid och jag hoppas att ni tycker att det ska bli intressant att få läsa mer om ett företag som anordnar kurser i yoga i Perstorp med omnejd.  

För ett tag sedan började jag se mig om efter vad det finns för utbud av kurser inom yoga här i Perstorp. Jag har tidigare i livet hållit på en hel del med yoga men så rann det ut i sanden. Det var så mycket annat som kom emellan med barn och familj och ett nytt jobb. Någonstans på vägen glömde jag av mig själv och jag mådde inte riktigt bra av att alltid finnas till för alla andra men inte att göra bra saker för mig själv. Så jag längtade tillbaka till yogan och så började jag söka efter möjligheten till att få vara med på yoga i Perstorp och då upptäckte jag att det finns ett företag som heter Eva Kalderon AB som anordnar kurser i yoga i Perstorp. Det här är verkligen ett företag som jag tycker mycket om och eftersom de ordnar kurser i yoga som vänder sig till alltifrån nybörjare till dem som är vana utövare är detta ett företag för precis alla som intresserar sig för yoga i Perstorp med omnejd. Personalen som anordnar dessa kurser har arbetat inom det här i många år och har verkligen den rätta pedagogiska förmågan att lära ut det här så att alla deltagare kan känna att de får ut så mycket som möjligt av att vara med. 


Kommentarer är stängda.