Maries Relax & Friskvård

Maries Relax & Friskvård

Återigen hej och varmt välkomna till bloggen. Hoppas allt är bra med er den här måndagen i november! Jag skriver ofta om min fritid på bloggen, jag har haft en härlig och avkopplande helg som jag fyllt med bara roliga saker. Det blev en bra inledning på helgen när jag gick på en sådan härlig massage här i Strängnäs på ett företag som heter Maries Relax & Friskvård. 

En annan sak som jag börjat med på fritiden är styrketräning. Vilken träningsvärk jag har haft! Inte så lite heller. Varenda muskel och led har värkt och ömmat och det känns med andra ord att man har en kropp. Jag är ändå glad att jag kom igång med träningen efter att ha pratat om det i nästan ett år. Inte så konstigt att det känns i kroppen efteråt att man är otränad. Maries Relax & Friskvård är alltså ett företag dit man kan gå för att få massage i Strängnäs. Marie Steneskog som äger och driver det här företaget är mycket duktig på att ge olika slags massagebehandlingar, och har man ont i kroppen eller om man bara önskar en stunds avkoppling är det helt perfekt att vända sig till Maries Relax & Friskvård. Jag tänkte att det kunde vara bra för er att känna till att det här företaget erbjuder massage för oss i Strängnäs. Jag brukar gå dit så jag vet vad jag talar om när jag säger att det är riktigt bra behandlingar i massage man får till en rimlig kostnad. Ni som vill få veta mer om det här företaget och om möjligheten till att få massage i Strängnäs kan klicka på länken i detta inlägg så kommer ni in på hemsidan. 


Kommentarer är stängda.