Gå på loppis i Blekinge

Gå på loppis i Blekinge

Hej och halloj! När jag och min man var på campingsemester i Blekinge i somras så blev det så att vi besökte en del butiker. Eftersom jag älskar att handla secondhand så upptäckte jag en underbar loppis i Blekinge som heter Österberg Antikt & Kuriosa. Skulle du vilja få veta mer om denna loppis i Blekinge så kan du klicka här, för då kommer du in på deras egen sida här på nätet och kan läsa mer om Österbergs Antikt & Kuriosa.  

Trots att jag och min man bor 15 mil bort så har vi åkt tillbaka till denna loppis i Blekinge flera gånger. Så bra tycker både min man och jag att denna loppis är. Vi har besökt många loppisar i ett flertal städer och orter men aldrig att vi har stött på en sådan underbar butik som denna loppis i Blekinge. Det märks att personalen som driver Österbergs Antikt & Kuriosa har lärt sig vad som är viktigt för deras kunder. Som ni vet så tycker jag ju om att rekommendera alltifrån campingplatser till auktionsförrättare och mycket annat också för den delen i denna blogg, och idag var alltså turen kommen till att rekommendera er denna fantastiska loppis i Blekinge. Nu var det några veckor sedan min man och jag var där senast och nu har vi faktiskt planerat in en liten semesterresa om en dryg vecka, enbart i syfte att besöka Österbergs Antikt & Kuriosa. Med detta sagt börjar det bli dags för mig att avrunda det här inlägget. Jag har en del att stå i och det har säkert ni också. Hur som helst så hoppas jag att ni tyckte om det här inlägget, och med en förhoppning om att ni blir lika förtjusta i denna secondhandbutik i Blekinge som min man och jag. 


Kommentarer är stängda.