Byggnadsställningar runt kiosken på campingen

Byggnadsställningar runt kiosken på campingen

Hej på er

I sommar ska jag jobba på en camping i Västerås och just nu är det en massa förberedelser inför att högsäsongen drar igång. Dels så håller grönområdena på att fräschas till och dels står det byggnadsställningar runt hela incheckningen och kiosken. Anledningen till att det står byggnadsställningar här är att de håller på att måla om. Jag förstår inte hur de vågar gå runt på såna där ställningar, jag är alldeles för höjdrädd för att våga det.

Det blir andra året i rad som jag sommarjobbar här och jag brukar mest hjälpa till i just kiosken och vid incheckningen men även ibland med lite allmänservice runt omkring på campingen. Det är ett väldigt roligt sommarjobb för man träffar så många goa och glada människor. Vissa kan man faktiskt känna igen från Västerås som campar på hemmaplan men många är ju från helt andra ställen.

Planen är att de ska vara klara med målningen och ta bort sina byggnadsställningar före helgen och det hoppas jag, för besökarnas skull. Men det blir också så mycket finare nu, inte en gråaktig fasad utan en pigg och solig gul färg som man blir glad av. Jag läser på Högskolan vanligtvis men den här veckan blir det sommarlov och jag brukar jobba en del av lovet i alla fall. Man behöver ju vara ledig också, men det är alltid skönt att få in lite extrapengar.

Jag vet att några av mina kollegor från förra sommaren är kvar och det känns roligt för vi är verkligen ett härligt team som trivs och har väldigt roligt ihop. Det är ju de som driver campingen men sen är vi ju ett gäng som bara jobbar på sommaren och det blir en väldigt speciell känsla. Hoppas ni har något roligt att se fram emot i sommar. Kram!


Kommentarer är stängda.