Bilveteran Car Paint AB

Bilveteran Car Paint AB

Hallå, hallå och välkommen till mig här på bloggen. Jag hoppas att alla mina läsare har det bra idag men när solen skiner som den gör idag så är det svårt att inte känna sig på bra humör. Det har blivit en hel del camping den senaste tiden. Jag och tjejen packar vårt tvåmannatält i bilen och ger oss ut och känner oss som ett med naturen. Tyvärr fick jag ett stenskott på bilen så det blev en lackskada men så lämnade jag bilen till ett företag som utför billackering i Lund och det är om det här företaget jag hade tänkt att nämna några ord om på bloggen idag. 

Bilveteran Car Paint AB heter den här bilverkstaden som utför billackering i Lund. Jag blev så imponerad över att de kunde utföra den här lackeringen så att det inte syns minsta lilla spår av att det varit en skada i lacken och att det inte kostade mer än vad det gjorde att få den här hjälpen. Det är klart att det inte var gratis, men det var mycket prisvärt vilket jag förstås är glad för eftersom det kostar tillräckligt med pengar att ha bil ändå. Personalen på Bilveteran Car Paint AB verkar mycket kompetenta och de lämnar alltid garanti på utfört arbete. De samarbetar med Tjörnarps Lackering så att alla som behöver hjälp med en billackering i Lund ska få den bästa tänkbara hjälpen. Jag vill varmt rekommendera er som söker efter något företag inom billackering i Lund att vända er till Bilveteran Car Paint. Har du en skada på bilen så varför inte visa upp bilen för personalen så att de kan ge dig en plan för arbetet och även ett prisförslag. 


Kommentarer är stängda.